ADHD Turboforløb

Du kan nu bestille dit helt eget turboforløb til dig, som slås med sider af ADHD, ADD eller anden hyperaktivitet i din hjerne og dit liv….

Turboforløbet er en blanding af undervisning, personlige samtaler, rådgivning og ikke mindst hypnose og andre alternative redskaber målrettet lige præcis dig og din udgave/dit liv…

TurboADHD er skabt af to trænede terapeuter med et alternativt syn på ADHD – Vi ser og lærer dig at se fordelene og mulighederne i din besværlige hjerne.

Et Turboforløb er altså et udviklingsforløb hvor vi deler vores viden og redskaber som vi til dagligt bruger i klinikkerne med dig, så du kan bruge det på dig selv eller dit familiemedlem.

Men det er også en mulighed for at få et andet grundsyn på sig selv og det at have en hjernefunktion som samfundet kalder en lidelse men som også rummer uanede muligheder, hvis man lærer at styre den korrekt.

Udover den erfaring som et langt professionelt liv inden for området hat givet os – bruger vi også os selv og det at en af os selv har ADD i middelsvær grad.

Samtidig giver vi dig redskaber fra vores alternative klinikker inden for bl.a. hypnose, hypnoterapi, refleksbehandling og øreakupunktur.

Alt dette har vi over de sidste år omformet så det egner sig til hjemmebehandlinger, du kan lære at bruger understøttende.

Disse redskaber er sammen med den selvindsigt du opnår et løft der virkelig kan mærkes, men det er også op til dig!

Når alt kommer til alt er det her nemlig ikke en fribillet, en lyserød pille eller noget du kommer sovende til.

Et forløb kræver at du selv tager ansvar og vælger at tage vores hjælp som en løftestang til at tage ansvar og få succes med dit eget liv…

Om os der står bag

Vi har begge arbejdet terapeutisk, pædagogisk og undervisningsmæssig inden for branchen lige siden det der hedder ADHD hed MBD og siden DAMP.

De sidste mange år har vi haft et rådgivningsfirma ADHDværkstedet hvor vi har hjulpet børn, unge voksne og familier med ADHD og samtidig arbejdet med hypnose &hypnoterapi i Hypnoseværkstedet

Om forløbet

  • Du kan bruge os til alle former for personlig udvikling men også bare rådgivning og vejledning i hverdagen.
  • Det meste foregår over Skype, hvor vi fra starten opretter et personligt undervisningsrum til dig…
  • Du kan undervejs kontakte os på Skype , WhatsApp, Messenger eller over e-mail, sms og telefon…
  • Er vi ikke tilstede lægger du en besked og vi vender tilbage hurtigst muligt….
  • Du vil på hjemmesiden uge for uge kunne se, hvornår vi er nemmest at træffe direkte…
  • Vi deler relevante e-kurser og behandlingsmoduler med dig undervejs i forløbet…
  • Du kan vælge at binde dig i en måned af gangen eller du kan bestille et helt år af gangen – alt er op til dig….
  • Du styrer og bestemmer selv i hvor høj grad du vil gøre brug af os undervejs…
  • Vi har ikke sat nogen begrænsninger på i hvor høj grad du kan bruge os, udover at vi undervejs kan have travlt i klinikkerne.

Har du spørgsmål eller kommentarer

 

Vis indlæg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *