Sådan foregår det

Begrebet dækker en hypnose eller hypnoterapi, der er udført over en videoforbindelse online og er så meget tillempet den professionelle behandling i hypnoseklinikken som muligt.

Somme tider kalder vi også formen for “Skypehypnose” i det de første pionerer inden for behandlingsformen kun have den tjeneste, der gjorde det muligt at behandle patienter globalt og samtidig kunne se og høre deres reaktioner undervejs.

Nogen gange ser man at der bliver solgt færdigindtalte hypnoser man kan downloade eller høre over streamingtjenester som onlinehypnose – men dette er efter vores mening misvisende, da disse har en langt mindre effekt – primært fordi de sjældent rummer mulighed for at hypnosen bliver terapeutisk, så de dybereliggende fastlåste ting fjernes i underbevidstheden.

Rigtig Onlinehypnose bygger på samspillet mellem hypnotisør og klient nøjagtig som almindelig klinikhypnose gør det – og man kan derfor lave en korrekt hypnoterapeutisk behandling på nøjagtig de samme uvaner og lidelser, som vi behandler i klinikken.

Selvfølgelig er der udfordringer i at bruge metoden både af teknisk art og i forhold til at kunne mærke og fornemme klienten 100 % – men den tekniske del både hvad angår pc’ere, mobiler, tablets, apps og ikke mindst folks kendskab og trykhed ved at bruge dem har udviklet sig med stormskridt.

Om metoden er fuldt på højde med klinikbehandlingen kan vi kun sige at det er individuelt.

For de fleste vil det være et plus at være fysisk tilstedet – men for for andre er det at kunne være i egne trygge rammer så afgørende at en onlinebehandling faktisk er at foretrække.