Videotjenester til dit Online Hypnoserum

Vi har på forhånd valgt 3 videotjenester ud, som du kan bruge til din hypnose.

Du kan både til pretalken (forsnakken til hypnosen) og til selve hypnosen frit vælge, om du vil sidde ved din computer – eller at sidde/ligge i en afslapningsstol eller din seng med mobil eller tablet.

Det er dog vigtigt, at du til hypnosedelen inden har afprøvet om vi på skærmen vil kunne se dit ansigt og det øverste af kroppen – samt hvis det er muligt en af dine hænder.

For de fleste vi har afprøvet det på er Skype klart nummer 1 fulgt af Messenger, så vi anbefaler dig disse to og foretrækker selv Skype, hvis du ikke har andre ønsker.

Vejledninger og forklaringer er lavet ud fra at vi bruger Skype Meetings til din hypnose.

Se vejledning undervejs her

Skype Videomøde

ANBEFALET!!!!

Skype er vores ældste redskab inden for onlinehypnose og virker stadig optimalt, da de har fulgt med tiden.

Det kræves ikke, at du er tilmeldt som Skypebruger.

Du modtager et link, der starter skypeprogrammet hos dig enten online (kræver Edge eller Chrome browser) eller hvis du har det som app.

Alt hvad du så behøver er at klikke på linket du modtager og så følge de få anvisninger der…

Se mere

Facebook Messenger Room

ANBEFALET!!!!

Denne tjeneste giver os mulighed for at sende dig et link til det virtuelle hypnoserum online. der kræves ingen bruger eller koder og den kan derfor også bruges af de, der ikke har en Facebook konto.

Se mere

Google Duo

Her modtager du et oprettelseslink fra os og google , når du så har oprettet dig med din e-mail eller dit mobilnummer kan vi se og tale sammen live via pc, tablet, smartphone eller tilsvarende på IOS platform

Alt hvad du behøver er også at klikke på linket du modtager men foreløbig skal du også her have eller oprette en googlekonto.

Se mere